1. Home
  2. Kategorier
  3. Bodypainting
  4. Victoria – Croquis Model – Hovedstaden
Victoria – Croquis Model – Hovedstaden

Victoria – Croquis Model – Hovedstaden

0

Victoria – Croquis Model – Hovedstaden

Jeg hedder victoria, jeg er 23 å gammel, og jeg er høj, medium built, med brede hofter og kort hår. Jeg leder efter stort set hvad som helst, helst i hovedstadsområdet. Lige nu arbejder jeg deltid som bartender, men prøver at komme igang som kunstner og kunne godt tænke mig at arbejde med andre kreative mennesker.

Jeg står model for Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel og Bodypainting model

Du kan kontakte mig her


    [recaptcha]

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *