1. Home
 2. Kategorier
 3. Croquis Model
 4. Cecilie – Croquis Model – Hovedstaden
Cecilie – Croquis Model – Hovedstaden

Cecilie – Croquis Model – Hovedstaden

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Cecilie – Croquis Model – Hovedstaden[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Mit navn er Cecilie Schyth Kjær. Jeg er i øjeblikket i gang mit sidste år af en professionel contemporary danseuddannelse og jeg arbejder jævnligt som model for tegnere, malere og kunstfotografer både påklædt og afklædt. Jeg hår boet i Holland i tre år hvor jeg har stået model og er nu også interesseret i at prøve i København og omegn.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting model, Polterabend model og til Firma events[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 27290689


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *