1. Home
  2. Kategorier
  3. Bodypainting
  4. Jeppe – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Jeppe – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Jeppe – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

Hej alle 🙂 Jeg hedder Jeppe og bor på Christiania. Jeg vil gerne genoptage min fritidshobby som croquis model. Jeg har haft en aktiv croquis karriere som model i Nordjylland/Midtjylland fra 2013-15. Her er jeg både blevet tegnet, malet, skulpteret, samt deltaget i en dokumentarfilm omkring croquis. I filmen kan man bl.a. se et interview med mig fra det 22. minut, og generelt bare se hvordan jeg er som model. Mit profilbillede er ligeledes et modeljob. I dag har jeg ikke dreadlocks længere, men har langt forholdsvis langt hår ned til lænden, samt briller. Håber at hører fra dig/jer. Mvh Jeppe.

https://www.tvsyd.dk/aftenskolen/aftenskolen-croquis

Du kan kontakte mig her


    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *