1. Home
  2. Oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”305″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Oftest stillede spørgsmål fra modeller

[/vc_column_text][vc_column_text]Hvordan bliver jeg model på siden?
Du kan tilmelde dig som model her: Bliv model[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Hvem kan blive model?
Alle kan blive croquis model[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Hvad koster det at have en model side?
Det er gratis at være model på vores side, men det koster 45 kr i oprettelse.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Kan jeg selv oprette min side?
Nej, vi opretter den manuelt for dig.
Vi opretter alle sider manuelt for at undgå spam og useriøse sider. Forvent derfor også lidt ventetid før vi svarer tilbage.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Hvordan sletter jeg  min model side?
Du kan slette din model side ved at sende os en mail (brug den mail du brugte til registreringen)
og send os et link til din side og skriv at du ønsker at få din side slettet. Så vil vi slette din side og alt data hurtigst muligt.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Hvordan opdaterer jeg min side?
Har du opdateringer til din side, så kan du sende dem til os her: Kontakt[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Hvordan får jeg billede(r) på min side?
Du kan sende dine billeder til os på vores mail, kontakt os først her: Kontakt
Ved flere billeder anbefaler vi dig at bruge WeTransfer[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Hvad er jeres krav til billeder?
Du kan læs om vores krav til billeder her: Billedpolitik[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg modtager ingen beskeder, hvad gør jeg?
Hvis du ikke modtager beskeder, kan det være fordi at der ikke er nogen der har skrevet til dig eller fordi du ikke modtager beskederne, så vi anbefaler at du tjekker din spam mappe og tjekker at du bruger den rigtige mail.
Har du glemt hvilken mail du bruger til siden, så er du velkommen til at kontakte os.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg er helt ny som model er der noget jeg skal være opmærksom på?
Det er vigtigste som ny model er at du ikke overskrider dine egne grænser, gør det først når du er klar til det og et godt sted at starte er på en etableret kunstskole eller kunstforening.

Får du tilbud om model jobs i et privat atelier, så anbefaler vi at man kun tager ud til professionelle kunstnere og tag gerne en ven med.

Afvis jobs som du ikke har en god mavefornemmelse med.

Er du i tvivl om et job, så spørg efter referencer eller anbefalinger.

Du er også altid velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl om et job tilbud.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Oftest stillede spørgsmål fra tegnere

[/vc_column_text][vc_column_text]Hvordan finder jeg en croquis model?
Du kan bruge vores søge funktion på siden, du finder den øverst, i højre side.
eller du kan søge efter region. Nordjylland Midtjylland Syddanmark Sjælland Hovedstaden Alle modeller[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Har modellen tegnematerialer med?
Nogle modeller har tegnematerialer med og nogle har ikke, det er altid en god idé at aftale det inden.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Kan croquis modeller undervise i tegning?
Nogle modeller har stor erfaring med at tegne og undervise og nogle kan undervise lidt og andre kan ikke undervise. Så spørg altid inden du bestiller.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Er alle modellerne professionelle modeller?
Nogle af de modeller du finder på siden er professionelle og lever af det på fuldtid og andre modeller er helt nybegyndere. Så spørg altid inden du bestiller.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Hvad koster det at bestille en croquis model?
200 – 600 kr for 1 times croquis tegning

Bemærk priserne er kun vejledende, det er den enkelt model der selv sætter sine priser og der kan være forskel på hvad der inkluderet i prisen[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Hvad koster en times croquis tegning til en polterabend?
800 – 1500 kr for 1 times croquis tegning

Bemærk priserne er kun vejledende, det er den enkelt model der selv sætter sine priser og der kan være forskel på hvad der inkluderet i prisen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]