1. Home
  2. Kategorier
  3. Bodypainting
  4. Magic – Croquis Model – Midtjylland, Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden
Magic – Croquis Model – Midtjylland, Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden

Magic – Croquis Model – Midtjylland, Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden

0

Jeg er spastiker og spænder derfor meget i kroppen. Jeg har en skæv ryg og krop, som drejer over mod højre. Jeg kan desværre ikke tilbyde, at man kan tegne bagsiden af min krop, da jeg er i en stol, og jeg kan heller ikke garantere, at jeg kan sidde stille. Men hvis du har brug for en udfordring og en anderledes croquis model, så har du fundet ham, du leder efter. Jeg er 1,40 m. høj og vejer omkring 40 kg.

Du kan kontakte mig her:

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *