1. Home
  2. Kategorier
  3. Bodypainting
  4. Freja – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Freja – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Freja – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

Hej med jer! Min erfaring med modelarbejde er minimal. Men jeg vil gerne være med til at udvikle folks kunstneriske evner – og derfor vil jeg gerne prøve at være croquismodel. Generelt synes jeg, at vi lever i er kropsforskrækket samfund, og ved at stå model, kan jeg forhåbentlig være med til at ændre de helt urealistiske idealer, der findes. Jeg ser meget frem til at træde ind i denne spændende, nye verden.

Jeg står kun model for grupper, croquis aftener, Kunstskoler og foreninger .

Du kan kontakte mig her:

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *