1. Home
 2. Kategorier
 3. Bodypainting
 4. Louis – Croquis Model – København
Louis – Croquis Model – København

Louis – Croquis Model – København

2

[vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Louis – Croquis Model – København[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Mit navn er Louis og jeg har 3-4 års modelerfaring. Jeg er 189 cm, 74 kg, og har efter mange års håndbold og klatring, en naturlig atletisk kropsbygning.
Jeg er både model og instruktør i et. Jeg medbringer også selv tegneudstyr og papir, så I ikke behøver at tænke på noget.

Jeg har oftest polterabend’er, men har været møllen rundt med kunstskoler og lignende. Jeg går mere op i at det skal være en god oplevelse, end et kunstnerisk mesterværk.
Jeg giver indledende tegneinstruktioner, tager broden af nervøsiteten og styrer processen for at I skal have den bedste oplevelse med croquis.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting model,  til Polterabend events og Firma events[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 60621217


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  Comment(2)

  1. Louis var et helt perfekt indslag i den polterabend, jeg sammen med en gruppe piger var med til at arrangere. Helt fra starten, da vi talte i telefon sammen, var han behagelig og super hjælpsom og tydeligt engageret i opgaven. Han havde en helt rigtig forståelse for, hvad der var brug for, og på selve dagen skabte han en stemning i vores lille selskab, der på samme tid var afslappet, tryg og sjov – samtidig med at han også tog selve tegneriet alvorligt og gerne ville have, at vi lærte noget om at se og tegne kroppen. Jeg kan meget varmt anbefale Louis som croquismodel!

  2. Louis var et skønt indslag til vores polterabend! Han var enormt professionel med en god portion humor, hvilket gjorde at alle have en skøn oplevelse, hvor der var plas til både latter og tegnetips. Alt i alt er Louis manden du leder efter til et festligt croquis-indslag.

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *