1. Home
  2. Kategorier
  3. Bodypainting
  4. Marie – Croquis Model – Hovedstaden
Marie – Croquis Model – Hovedstaden

Marie – Croquis Model – Hovedstaden

0

Ohøj, mit navn er Marie, og jeg er 19 år gammel. Jeg er 161 cm. høj, og vejer omkring 55 kg. Jeg er slank og har tidligere styrketrænet, men gør det ikke i øjeblikket – jeg har mellem størrelse kvindelige former. Jeg har ikke fået lavet nogen former for indgreb og har ingen tatoveringer. Jeg barberer ikke kropsbehåring væk og har dermed; hår under armene, kønsbehåring og hår på benene. Jeg har blågrønne øjne og min naturlige hårfarve er kastanjebrun – til gengæld skifter min hårlængde og hårfarve her og der (jeg eksperimenterer blandt andet med platinblond og sølvgrå)

For et års tid siden klippede jeg mig selv karseklippet, med en længde på 4 mm, og siden da har jeg bare ladet det gro ud, dog planlægger jeg at blive karseklippet igen. Jeg er til hverdag ledig, og er ikke i stand til at have et fast arbejde, eller tage en uddannelse lige p.t. – det skyldes at jeg lider af OCD, som jeg også går i behandling for. Jeg bor i København og til hverdag er frivillig i WeFood (et initiativ om at stoppe madspild), og frivillig i organisationen Menneskebiblioteket – dermed samler jeg på egen hånd skrald rundt omkring i byen. Jeg går generelt meget op i klima og dyrevelfærd.

Jeg har endnu ingen erfaring med at stå model til croquis eller lignende, men jeg kunne supergodt tænke mig at opleve det. Jeg tegner selv i min fritid – primært blyantstegning – og har før haft min kunst udstillet af Vårsalong på Københavns rådhus. Jeg vil gerne udfordres på en ny måde inden for kunstens verden. Jeg er åben overfor croquis, bodypainting samt fotomodel -jobs. Jeg er en frisk, ung kvinde og håber på at høre fra jer. Jeg kan tage imod jobs i København og omegn – eventuelt andetsteds på Sjælland hvis det ønskes. Jeg kan kontaktes via mail, men foretrækker pr. telefonopringning eller SMS.

Du kan kontakte mig her:

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *