1. Home
  2. Kategorier
  3. Bodypainting
  4. Thorbjørn – Croquis Model – Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden
Thorbjørn – Croquis Model – Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden

Thorbjørn – Croquis Model – Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden

1

Hej jeg er en glad, åben og frisk ung mand på 23 år der bor i københavn. jeg er lettere muskuløs og 1,93cm høj med blå øjne og blond hår. Jeg har lidt tatoveringer her og der på kroppen og til dagligt er Jeg musiker, håndværker og projektleder på en masse musikorienterede projekter i københavn. Jeg er glad og dyrker yoga dagligt så jeg er god til at holde stillinger i længere tid. jeg har lidt erfaring som croquis model, På beboerhuse og privat og jeg har har også selv tegnet croquis, så min forståelse er der. 🙂

Du kan kontakte mig her:

    Comment(1)

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *