1. Home
 2. Kategorier
 3. Bodypainting
 4. Amalie – Croquis Model – Sjælland og Hovedstaden
Amalie – Croquis Model – Sjælland og Hovedstaden

Amalie – Croquis Model – Sjælland og Hovedstaden

0

Amalie- Croquis Model – Sjælland og Hovedstaden

Jeg er 28 år gammel og arbejder til dagligt som danser og eventpige. Jeg har efterhånden fået en del erfaring med modelarbejde. Jeg har gennem årene været til mange photoshoots og fået taget utallige billeder, primært indenfor glamour-genreren, men også portrætter og bodypaint har jeg beskæftiget mig med. Jeg står til rådighed for de fleste typer af jobs, og I er mere end velkommen til at kontakte mig.

Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler
Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting model, Polterabend model og som model til Firma events

Hjemmeside: amaliema.wixsite.com/amaliemarstrand

Du kan kontakte mig her på siden


  [recaptcha]

  Amalie - Croquis Model - Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og Hovedstaden
  Amalie – Croquis Model – Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og Hovedstaden
  Amalie – Croquis Model – Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og Hovedstaden

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *