1. Home
 2. Kategorier
 3. Bodypainting
 4. Katja – Croquis Model – Midtjylland – Syddanmark
Katja – Croquis Model – Midtjylland – Syddanmark

Katja – Croquis Model – Midtjylland – Syddanmark

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Katja – Croquis Model – Midtjylland – Syddanmark[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]jeg hedder katja jeg er 18 år. jeg har ikke stået molel før officielt, men jeg er meget intreseret i det. jeg er en meget kreativ person og jeg elsker at tegne og male og har virkelig stor interesse for kunst. jeg er en S/M størelse, 172 høj, blå øjne og så har jeg afbleget mit hår, har hverken piercing eller tattos. jeg er ikke genert og er ikke bange for at vise min krop frem.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting model, Polterabend model og som model til Firma events[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 60537034


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *