1. Home
 2. Kategorier
 3. Bodypainting
 4. Balthazar – Croquis Model – Hovedstaden
Balthazar – Croquis Model – Hovedstaden

Balthazar – Croquis Model – Hovedstaden

1

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Balthazar – Croquis Model – Hovedstaden[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Mit navn er Balthazar jeg er 18 år gammel og synes at det er spændende at være croquis model. Jeg synes at kroppen er en vigtig del af hvem man er som person og at det er en værdifuld ting for os alle og den skal dyrkes. Jeg søger alle former for Croquis og bodypainting, både på skoler, privat og alle andre steder hvor min fremvisning vil blive værdsat. Jeg arbejder på en cafe så jeg har en høj disciplin og er meget imødekommende, men jeg kan godt lide at have et anderledes og mere spændende job ved siden af.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger og Aftenskoler[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model og som model til Bodypainting[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 30745561


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  Comment(1)

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *