1. Home
 2. Kategorier
 3. Bodypainting
 4. Modellen – Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden
Modellen – Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden

Modellen – Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Modellen – Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg er en slank/ muskuløs mand der søger job som croquismodel. Jeg holder meget af tegning og kunst, og har selv forsøgt mig med croquis tegning i nogle år efterhånden som jeg finder virkelig interessant og spændende og lærerrigt. Jeg har aldrig prøvet at stå som croquismodel før, men jeg er klar på at prøve et anderledes og spændende nyt arbejde.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Private, Kunstforeninger og Efterskoler.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel og som model til Bodypainting.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *