1. Home
  2. Croquis Model Jobs
  3. Billedkunstner søger model

Billedkunstner søger model

1

Billedkunstner søger modeller
Croquis modeller af forskellige typer søges, både mænd og kvinder, ung eller gammel.

Jeg arbejder med maleri og har tit brug for mennesker i mine opstillinger. Jeg maler direkte efter modellen og  jeg arbejder også med photo oplæg, da mine malerier er meget realistiske og jeg bruger lang tid på at male dem.

Opdatering

Tak for dine mange henvendelser, jeg har p.t fundet de modeller jeg skal bruge, men du er altid velkommen til at skrive til mig og komme på min liste, bare forvent, at der kan gå lang tid inden jeg kontakter dig.

Jeg bor i Skagen

Hisen Peter

Kontakt mig for mere info.

    [recaptcha]

    Comment(1)

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *