1. Home
 2. Kategorier
 3. Bodypainting
 4. Cathy – Croquis Model – Nordjylland
Cathy – Croquis Model – Nordjylland

Cathy – Croquis Model – Nordjylland

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Cathy – Croquis Model – Nordjylland[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Hejsa! Jeg er en 21 årig englænder som har boet i jyllandsområdet siden 2007. Jeg har tidligere erfaring med fotomodel arbejde og har erfaring med croquis fra begge sider af papiret, men er også klar på nye udfordringer indenfor fx. bodypaint. Udover det, er jeg 195 cm høj og arbejder gerne i hele Nordjylland.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting model, model til Polterabend events og Firma events[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her på siden eller på tlf nr: 31685020


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *