1. Home
 2. Kategorier
 3. Croquis Model
 4. Claus – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Claus – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Claus – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Claus – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg har stået model siden 2013, primært har det været i kunstforeninger, men jeg har også været på model på daghøjskoler, i forbindelse med en polterabend, eller croquis festivaller, jeg har oftes stået alene, men har også været model hvor vi har været 2 eller flere. Jeg synes selv at menneske kroppen er facinerende, vi er meget forskellige og samtidig er vi ens, det er noget af det der gør det spændende at være model, samtidig med at se de mange gode tegninger der kommer ud af det.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt) model til Polterabend events og Firma events[/vc_column_text][vc_column_text]Du kan kontakte mig her på siden eller på tlf nr: 51966148


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *