1. Home
  2. Kategorier
  3. Bodypainting
  4. Clara – Croquis Model – Hovedstaden
Clara – Croquis Model – Hovedstaden

Clara – Croquis Model – Hovedstaden

0

Hej! jeg er en frisk ung kvinde på 24 år. Jeg har erfarring inden for teater, dans og yoga, og er derigennem vant til at bruge og udtrykke mig gennem min krop med lethed og selvsikkerhed. Jeg har erfarring inden for croquis og bodypainting, og finder arbejdet både givende, naturligt og sjovt. Jeg kan love et let sind, masser af kreativitet og et stort smil. Jeg er 162 cm høj, og er slank med små runde former. Jeg er primært i hovedstaden men kan godt bevæge mig rundt på Sjælland. Hvis det skulle have interesse, er du mere end velkommen til at sende en mail:)

Hvis det har interesse står jeg også croquis med en mandlig model. Han er 27 år, 188 høj og muskuløs.

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *