1. Home
 2. Kategorier
 3. Bodypainting
 4. konstmodell.se – Croquis Model – Hovedstaden
konstmodell.se – Croquis Model – Hovedstaden

konstmodell.se – Croquis Model – Hovedstaden

0

Jag är en mycket erfaren manlig modell för alla former av konst, speciellt konstfoto och kroppsmåling.

Jag bor i Lund i Sverige, alltså mycket nära Köpenhamn. Min kropp är i god small form och jag har ett öppet sinne, flexibilitet och intellektuell styrka med en känsla för humor, kreativitet och nyfikenhet från topp till tå.

Jag ser hela kroppen som lika naturlig och jag är alltså inte alls blyg för naken konst.

Se mer på:
https://instagram.com/konstmodell.se
https://facebook.com/konstmodell.punkt.se
https://modelsociety.com/Model/Lars 

Jag är öppen för uppdrag/samarbeten med fotografer, för croquis, kroppsmålning och -avgjutning, performance- och installationskonst etc. och lika gärna för konstklasser, privat med artister, för kreativa grupper, workshops, vid evenemang med mera.

Nyckelord: professionell, nyfiken, intelligent, positiv, flexibel, lyhörd, initiativrik, oblyg och naturligt naken.

Inom foto gör jag t.ex.

 • klassisk nude art, kroppslandskap, detaljbilder, kroppsmålning med mera
 • solo, duo och gruppbilder tillsammans med kvinnliga modeller
 • i studio och andra lokaler
 • inomhus och utomhus – naket i naturen och på offentliga / industriella / övergivna platser
 • med blixt eller naturligt ljus

Du kan kontakte mig her:

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *