1. Home
  2. Croquis Modeller
  3. Elina – Croquis Model – Hovedstaden
Elina – Croquis Model – Hovedstaden

Elina – Croquis Model – Hovedstaden

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Elina – Croquis Model – Hovedstaden[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Hej! Jeg hedder Elina, og kommer originalt fra Rusland. Jeg har egentlig ikke nogen erfaring med at være model, men kunne godt tænke mig at prøve noget nyt og prøve nogle grænser af. De sidste par år har jeg rejst, og boet forskellige steder i udlandet. Jeg elsker at udforske verden, møde nye mennesker, prøve grænser af, og så i mellemtiden finder jeg forskellige jobs og slår mig ned et sted og bor “som lokal”. Når jeg er i Danmark, så arbejder jeg indenfor servicebranchen, og derfor tænker jeg at jeg gerne vil prøve noget helt nyt![/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger og Aftenskoler[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model[/vc_column_text][vc_column_text]Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 60477025


    [recaptcha]

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *