1. Home
 2. Kategorier
 3. Croquis Model
 4. Helle – Croquis Model – Midtjylland
Helle – Croquis Model – Midtjylland

Helle – Croquis Model – Midtjylland

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Helle – Croquis Model – Midtjylland[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Hej, jeg hedder Helle, er 29 år og søger jobs som croquis model. Jeg har lidt erfaring både privat og på aftenskole, og der fik jeg rigtig meget ros. Jeg er generelt glad for at stå på en scene, f.eks. spiller jeg teater, synger og dyrker pole dance og yoga, så jeg har god kropsforståelse. Jeg har mod og lyst til at stå croquis og er ikke bange for nøgenhed og at vise mig frem. Det er det sanselige, sensuelle og kunstneriske aspekt, som jeg tiltrækkes af ved at stå croquis. Jeg vil helst i Aarhus, men jeg er åben for andre muligheder, der byder sig. Skriv endelig til mig! Jeg har desværre ikke bil.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, model til Polterabend events og Firma events.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *