1. Home
 2. Croquis Modeller
 3. Julie-Katrine – Croquis Model – Syddanmark
Julie-Katrine – Croquis Model – Syddanmark

Julie-Katrine – Croquis Model – Syddanmark

1

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Julie-Katrine – Croquis Model – Syddanmark[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]21 årig art nude model i Odense som laver croquis og art nude. Jeg har erfaringer indenfor poseringer og går meget op i at gøre et godt job! For booking venligst skriv en mail. Hvis det er uden for Odense skal fragt betales frem og tilbage og jeg tager 350,- i timen for croquis og med art nude fotografi skal der underskrives kontrakt, derudover vil jeg gerne se portfolio og holder på retten til at afvise udfra det hvis det ikke er min stil. Derudover koster jeg 500kr i timen der.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her:


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  Comment(1)

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *