1. Home
  2. Croquis Modeller
  3. Rasmus – Croquis Model – Nordjylland – Midtjylland – Syddanmark
Rasmus – Croquis Model – Nordjylland – Midtjylland – Syddanmark

Rasmus – Croquis Model – Nordjylland – Midtjylland – Syddanmark

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Rasmus – Croquis Model – Nordjylland – Midtjylland – Syddanmark[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg er en veltrænet mand på 32 år, som arbejder for Croquis Til Polterabend i weekenden, find os på Facebook for at se en masse billeder og anmeldelser af mig. Jeg er frisk på en hel masse ting, har bil og er villig til at køre. Send mig en besked med din forespørgsel om croquis eller bodypaint, jeg bor i Århus :-)[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Hjemmeside: Kroki.dk[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 22996984


    [recaptcha]

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *