1. Home
 2. Kategorier
 3. Croquis Model
 4. Katrine – Croquis Model – Hovedstaden
Katrine – Croquis Model – Hovedstaden

Katrine – Croquis Model – Hovedstaden

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Katrine – Croquis Model – Hovedstaden[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Mit navn er Katrine. Jeg har et åbent, lyst sind og er smilende af natur. Jeg har en normalt bygget krop, med markerede hofteben og runde kinder. Jeg er bl.a. interesseret i kunst og kultur, musik og kroppens fysiologi og læser til daglig på Københavns Universitet. Jeg har tegnet en del croquis, og er nysgerrig på, hvordan det føles at sidde for enden af blyanten.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Kunstskoler, Kunstforeninger og Aftenskoler[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model og Croquis Model (påklædt)[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 26159324


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *