1. Home
 2. Kategorier
 3. Bodypainting
 4. Alexander – Croquis Model – Hovedstaden
Alexander – Croquis Model – Hovedstaden

Alexander – Croquis Model – Hovedstaden

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Alexander – Croquis Model – Hovedstaden[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Mit navn er Alexander, jeg er 19 år gammel og går på gymnasium. Som model er jeg frisk på lidt af hvert, er skuespiller og har spillet grænseoverskridende sexscener og mange andre ting. Jeg er lidt ligeglad hvad jeg bliver hyret til, bare det ikke festlige indslag eller arrangementer. Det skal helst være til undervisning eller billeder osv. Kontakt mig hvis det lyder interresant.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Privat, Kunstskoler, Kunstforeninger og Aftenskoler[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, og som Bodypainting model[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *