1. Home
  2. Croquis Modeller
  3. Mads – Croquis Model – Hele DK
Mads – Croquis Model – Hele DK

Mads – Croquis Model – Hele DK

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Mads – Croquis Model – Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og Hovedstaden[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Model til croquis og foto, men stiller også op til de “skæve” forespørgsler som til polterabend ex. bodypaint, nøgenservering og lign. Jeg er 38 år har en pæn krop og falder let ind i nye sammenhænge uden at “fylde” for meget- jeg er afslappet og vil gerne gøre seancen så hyggelig og sjov som muligt. Kontakt mig her, hvis der er en opgave du kan se jeg kunne hjælpe dig med[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her


    [recaptcha]

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *