1. Home
  2. Croquis Model Jobs
  3. Mand søges til program om testikler til Temalørdag på DR2
Mand søges til program om testikler til Temalørdag på DR2

Mand søges til program om testikler til Temalørdag på DR2

0

Vi skal lave en Temalørdag til DR2 om testikler. Det lyder lidt sjovt, men der er også en stor portion alvor i det, fordi programmet omhandler maskulinitet og mandlighed, og hvorfor mænds sædkvalitet er dalende, samt hvorfor der er en øget forekomst af testikelkræft. Thomas Skov er vært på programmet.

Vi er på jagt efter en mand der har det fint med at optræde nøgen i fjernsynet, da en af de medvirkende desværre har været nødt til at springe fra i sidste øjeblik. Manden skal optræde i et tilbagevendende element hvor Thomas Skov sidder med en kendt gæst én for én (hhv. Sara Bro, Oliver Bjerrehus og Charlotte Bøving), hvorpå 4 mænd medvirker nøgne én for én foran Thomas og gæsterne, og de snakker om hvad der er flotte, sunde og attraktive testikler ud fra et æstetisk synspunkt, samt generelt om mandlighed og maskulinitet.

Jeg kontakter jer, i håb om at I kan hjælpe med at finde en der er villig til at stille op. Den medvirkendes ansigt bliver ikke filmet hvis han ikke ønsker det.

Optagelserne sted mandag d. 19. august fra kl. 09.45 til 16.00 hos Den Kongelig Afstøbningssamling, Toldbodgade 40, 1253 København.

Længere ned i mailen vedhæfter jeg et skriv på programmet, så I kan se hvad det kommer til at handle om, og jeg markerer den aktuelle del i rødt.

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen / Best regards
Hedda Kvaal
Produktionsleder / Production ManagerStrandgade 98

DK-1401 København K
E: hk@heartlandtv.dk
M: +45 30 86 27 55

DR2-TEMALØRDAG – “Testikler/Nosser” – kort oversigt:

Vært:
Thomas Skov.

Indhold:
Kært barn har mange navne: Nosser, kugler, klunker, boller, klokkeværk, balls osv..
Mænds testikler har altid været genstand for både morsomheder, nysgerrighed og mytedannelse – og nosserne er også den legemsdel der, mere end nogen anden, forbindes med mandlighed. På mange sprog er ”store nosser” ligefrem et fast begreb, som man forbinder med mod, maskulinitet og styrke.

Men uanset hvad man vælger at kalde dem, så er nosserne i KRISE; Danske mænds sædkvalitet er dårligere end nogensinde før. I juli 2017 i år viste et stort og skræmmende videnskabeligt studie, at mænds sædkvalitet er faldet med 50-60 procent de seneste 25 år. Samtidig stiger forekomsten af testikelkræft. Og de to ting mistænkes for at have sammenhæng.

Temalørdag om nosser tager et godt greb om mændenes ædlere dele, for at blive klogere på, hvordan de fungerer, hvorfor de har det så skidt – og hvad vi kan gøre, for at de får det bedre.

I Temalørdag om Testikler/Nosser taler vi med:
1. Righshospitalets Fetilitetsklinik – om dalende sædkvalitet.
2. Kræftens bekæmpelse: om øget forekomst af testikelkræft.
3. Case: Geo, komiker. Personlig historie om at have testikelkræft.
4. Tilbagevendende element, som vi klipper tilbage til flere gange: Værten Thomas Skov sidder i sofa med kendt gæst (der skiftes mellem tre forskellige gæster, men kun én ad gangen).
4-5 nøgne mænd kommer ind foran Thomas og gæst. Thomas og gæst snakker om hvad der er flotte, sunde og attraktive “testikler/nosser” ud fra et æstetisk synspunkt. Og så snakker de generelt om mandlighed og maskulinitet.
5. Tilbagevendende element: Sjove Breakers: Fakta og fun facts om “nosser”.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *