1. Home
 2. Kategorier
 3. Bodypainting
 4. Martine – Croquis Model – Midtjylland
Martine – Croquis Model – Midtjylland

Martine – Croquis Model – Midtjylland

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Martine – Croquis Model – Midtjylland[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg hedder Martyna og er 22 år. Jeg er polak, men jeg bor i Danmark og taler dansk. Jeg interesserer mig for moderne kunst . Jeg har ikke noget erfaring med at stå model til croquis, men har prøvet at noget med almindelig tegning, skulptur og foto. Jeg vil gerne arbejde i Aarhus og omegn. Jeg er åben på alle poser. Lad kunsten være fri ![/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting model og til Polterabend events[/vc_column_text][vc_separator][vc_gallery type=”image_grid” images=”816″ css_animation=”none”][vc_column_text]Du kan kontakte mig her eller på tlf nr 0048510255878


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *