1. Home
 2. Kategorier
 3. Croquis Model
 4. Olivia – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Olivia – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Olivia – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Olivia – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Hej, mit navn er Olivia Andreasen Stamatakos! Jeg er en 19 årig energisk pige, som brænder for at inspirere folk til at kunne udfolde sig kreativt – og ser croquis som en udfordrende og spændende mulighed. Jeg holder for tiden sabbatår, og bruger tiden på at rejse, være sammen med mine venner og være aktiv i form af crossfit. Jeg er en udadvendt person, som altid er åben for at afprøve grænser! Jeg har ikke specielle erfaringer indenfor croquis eller som model, men jeg ser frem til at give mig i kast med det.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Kunstskoler, Kunstforeninger og Aftenskoler[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt) og som model til Firma events.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 21601412


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *