1. Home
 2. Regioner
 3. Midtjylland
 4. Århus
 5. Laura – Croquis Model – Midtjylland
Laura – Croquis Model – Midtjylland

Laura – Croquis Model – Midtjylland

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Laura – Croquis Model – Midtjylland[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]20-årig student fra Aarhus som har erfaring som både croquis tegner og model – 163 cm – 61kg – Kurvet – Langt grønt hår. Jeg har ikke noget imod hverken lange eller korte stillinger og står gerne både med og uden tøj. Kontakt mig på min mail eller skriv en SMS. Jeg skriver tilbage inden for 24 timer[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), model til Bodypainting, Polterabend events og Firma events.[/vc_column_text][vc_column_text]Du kan kontakte mig her eller sende en sms til 22556522


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *