1. Home
 2. Kategorier
 3. Bodypainting
 4. Petur – Croquis Model – Syddanmark
Petur – Croquis Model – Syddanmark

Petur – Croquis Model – Syddanmark

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Petur – Croquis Model – Syddanmark[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg har erfaringer som model siden jeg var omkring 10 år. I min voksen alder har jeg prøvet stort set alle former for modelarbejde. Alt fra catwalk, til fotomodel hos private fotostudier, fotobureau (nøgen og påklædt), til forskellige kunder hvor arbejdet har jeg fået tilbudt fra de bureau jeg er ansat hos hvor jeg har fået penge for arbejdet. Jeg er meget åben omkring hvad jeg søger og jeg er ikke blufærdig, så om jeg skal stå model nøgen eller ikke, plager mig ikke. Jeg er meget nysgerrig og kunne godt tænke mig at prøve at være Croquis Model. Jeg bor i Odense og foretrækker derfor, om i vælger mig, at jeg bliver på Fyn.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler, og Efterskoler[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt) og Bodypainting model[/vc_column_text][vc_separator][vc_gallery type=”image_grid” images=”958,959″ img_size=”medium” title=”Galleri”][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 27467476


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *