1. Home
 2. Kategorier
 3. Bodypainting
 4. Luna – Croquis Model – Midtjylland
Luna – Croquis Model – Midtjylland

Luna – Croquis Model – Midtjylland

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Luna – Croquis Model – Midtjylland[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg vil gerne prøve nye grænser af, og tænker, at qroquis model kunne være rigtig interessant at prøve. Jeg synes, kroppen er noget af det smukkeste og er interesseret i at se folks forskellige måder at udtrykke sig på. Jeg føler mig godt tilpas i min egen krop. Jeg er openminded og glæder mig til at se, hvad dette fører til.

Jeg havde et succesfyldt shoot på en højskole, hvor ca 10 forskellige elever tog billeder og instruerede mig.
Det var super spændende og sjovt. Jeg glæder mig til næste oplevelse.

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Kunstskoler, Kunstforeninger og Aftenskoler[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt) og Bodypainting model[/vc_column_text][vc_column_text]Du kan kontakte mig her på siden


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *