1. Home
 2. Kategorier
 3. Bodypainting
 4. Daniel – Croquis Model – Sjælland & Hovedstaden
Daniel – Croquis Model – Sjælland & Hovedstaden

Daniel – Croquis Model – Sjælland & Hovedstaden

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Daniel – Croquis Model – Sjælland & Hovedstaden[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg er en 20-årig dreng, der ikke har nogen erfaring som croquis-model, men som heller ikke er er blufærdig eller noget. Jeg er cirka 180 høj, og er kvart-græker, hvilket også kommer til udtryk i mit udseende. Jeg er af normal/slank kropsbygning, og har mørkt hår. Jeg foretrækker jobs i hovedstadsområdet, men er villig til at modellere til stort set alt. Håber i kan bruge mig![/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting model og til Polterabend events og Firma events.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 60181131


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *