1. Home
 2. Kategorier
 3. Bodypainting
 4. Kristian – Croquis Model – Syddanmark
Kristian – Croquis Model – Syddanmark

Kristian – Croquis Model – Syddanmark

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kristian – Croquis Model – Syddanmark[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Mit navn er Kristian Lange, men folk kalder mig generelt set bare, Lange. Jeg er 18 år, har ikke nogen erfaring med at stå model, men er klar på at lære det. Jeg er på en kunstnerisk hf, hvor jeg læser teater, men synes generelt set at al kreativitet og kunst er spænderne. Jeg er forholdvist tynd (hvis jeg selv skal sige det), med langt hår (længere end på billedet) og omkring 183 cm høj. Jeg ville være komfromtabel med at skulle stå nøgenmodel, men kan være at jeg er en smule kritisk omkring visse vulgære/offensive poseturer.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting model, Polterabend events og til Firma events.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 21591721


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *