1. Home
 2. Kategorier
 3. Bodypainting
 4. Thea – Croquis Model – Syddanmark
Thea – Croquis Model – Syddanmark

Thea – Croquis Model – Syddanmark

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Thea – Croquis Model – Syddanmark[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg er en ung, glad og smilende pige med et åbent sind. Til dagligt er jeg studerende i Odense, hvor jeg også er bosat og arbejder på deltid. Jeg er naturlig af udsende, normal korpsbygning og interesserer mig for kunst på mange fronter. Jeg spiller selv musik, og maler, og ser frem til at arbejde på nye, udfordrende og kreative måder.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Kunstskoler, Kunstforeninger og Aftenskoler[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt) og til Bodypainting.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her på siden


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *