1. Home
 2. Kategorier
 3. Croquis Model
 4. Jesper – Croquis Model – Hovedstaden
Jesper – Croquis Model – Hovedstaden

Jesper – Croquis Model – Hovedstaden

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Jesper – Croquis Model – Hovedstaden[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Hejsa:-) Jeg er en ung, frisk og sød fyr som gerne vil prøve at være croquis model. Jeg er ny i det her, men tegner og maler selv. Jeg holder mig nogenlunde i form ved at styrketræne to gange ugentligt. Jeg er 178cm høj og 80kg tung, og har langt tykt hår. Jeg har selv tegnet croquis en del gange, så nu tænker jeg at jeg vil prøve at stå som model. Jeg har meget lidt erfaring som model, men tror det kunne være spændende at prøve. Skriv eller ring gerne til mig:) mvh Jesper[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Kunstskoler, Kunstforeninger og Aftenskoler[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model og Croquis Model (påklædt)[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 23459335


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *