1. Home
 2. Kategorier
 3. Croquis Model
 4. Sol – Croquis Model – Hovedstaden
Sol – Croquis Model – Hovedstaden

Sol – Croquis Model – Hovedstaden

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sol – Croquis Model – Hovedstaden[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]22 år, slank til medium med runde former. Jeg holder meget af tegning og kunst, og har selv forsøgt mig med croquis-tegning nogle gange, som jeg fandt virkelig interessant og sjovt. Jeg har aldrig prøvet at stå som croquismodel før, men jeg er klar på at prøve et anderledes og spændende nyt arbejde.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Kunstskoler, Kunstforeninger og Aftenskoler[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, og som model til Bodypainting[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her på siden


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *