1. Home
 2. Kategorier
 3. Bodypainting
 4. Victoria – Croquis Model – Hovedstaden
Victoria – Croquis Model – Hovedstaden

Victoria – Croquis Model – Hovedstaden

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Victoria – Croquis Model – Hovedstaden[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg hedder victoria, jeg er 23 å gammel, og jeg er høj, medium built, med brede hofter og kort hår. Jeg leder efter stort set hvad som helst, helst i hovedstadsområdet. Lige nu arbejder jeg deltid som bartender, men prøver at komme igang som kunstner og kunne godt tænke mig at arbejde med andre kreative mennesker.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel og Bodypainting model[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Du kan kontakte mig her


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *