1. Home
 2. Kategorier
 3. Bodypainting
 4. Mie – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Mie – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Mie – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Mie – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg har 3 års erfaring og har stået model for tegning og akvarelmaling, så jeg har både erfaring med de lange og hurtige stillinger. Ydermere har jeg stået for aftenskoler, højskoler, kunstskoler og også ældresagen. Jeg finder det meget spændende og givende at være croquismodel, og det er meget afslappet og naturligt for mig. Jeg er en kvinde på 27 år, jeg er 155 høj og vejer omkring 50kg, så jeg er slank men også kurvet.

Croquis tegninger kan eftersendes.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg står model for Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg søger job som Croquis Model, Bodypainting model, model til Polterabend events og Firma events[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg kun står model for hold eller til arrangementer

Du kan kontakte mig her på siden eller på tlf nr: 93929898


  [recaptcha]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *