1. Home
  2. Croquis Tegning
  3. Pensionist & croquis tegning

Pensionist & croquis tegning

0
Foto

Pensionist & croquis tegning

En af mine veninder i genbrugsbutikken fortalte mig om noget der hed croquis tegning og jeg må ærligt tilstå at jeg ikke vidste hvad det var og da jeg fik det at vide var jeg ved at få kaffen galt i halsen. At tegne en person uden tøj, var for mig meget mærkeligt.

Men jeg blev overtalt til at deltage og det fortryder jeg ikke, selv om jeg ikke kan tegne så meget som en tændstikmand. Det blev en rigtig hyggelig aften hvor jeg til sidst helt glemte at kvinden ikke havde tøj på. En hyggelig og sjov aften i godt selskab med kaffe og kage. Jeg kan varmt anbefale det til alle også selv om du ikke tegner så godt.

Grethe
Viborg 2017

Vil du gerne prøve at tegne croquis, så kan du kontakte Croquis Tegning for pensionister HER

Tak til Grethe og Croquis Tegning for pensionister.

Billedet er et stockfoto, da Grethe gerne vil være anonym

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *