1. Home
  2. Croquis aftener
  3. Performativ Croquis – Christianshavns Beboerhus and Shock – Kbh
Performativ Croquis – Christianshavns Beboerhus and Shock – Kbh

Performativ Croquis – Christianshavns Beboerhus and Shock – Kbh

0

SAVNER DU OGSÅ EN MERE PERFORMATIV DIMENSION I DEN TRADITIONELLE CROQUIS?

Fredag d 11. oktober kl 20.00-22.00 tilbyder SHOCK og Christianshavns Beboerhus Performativ Croquis i samarbejde med performerne Helene Sally og Sophie Ternowitz og pianisten Tri Minh.

I Performativ Croquis skabes et immersivt rum, hvor du kan fordybe dig i samværet med to performeres/croquismodellers bevægelige og statiske kroppe, lydlandskabet, lysopsætningen og selvfølgelig din pen og tegneblok.

Performativ Croquis tilbyder således poetiske fortællinger gennem performere/ croquismodellers ekspressive kropspositioner og bevægelser, heri indgår også ritualer. Performerne bærer rekvisitter, bodypaint eller intet, som passer ind i det valgte tema, som afsløres på selve aftenen.

Det vigtigste element i koreografien og det improviserende er; det langsomme, det dynamiske og det statiske. I de statiske pauser bevæges, enkle kropsdele, mens resten af kroppen står statisk. Dette giver alle tegnedeltagerne mulighed for at skitsere modellerne på deres individuelle niveau.

Der er rig mulighed for at købe et glas vin eller drink i pausen og få en lille hyggesnak med sidemanden inden anden akt begynder. Endvidere er I meget velkomne til at blive efter forestillingen, hvor der bliver skruet op for festlighederne i salens bar.

HUSK: Billetter købes via forsalg og deltagere skal selv medbringe tegnegrej.

Link: https://www.facebook.com/beboerhus/photos/gm.706426993158623/2417484964966887/?type=3&theater

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *